KUPUJETE BIOKLIMATSKO PERGOLO?

POVPRAŠAJTE NAS ZA POPOLNOMA BREZPLAČNO IN NEOBVEZUJOČO PONUDBO!

VRHUNSKA KAKOVOST ZA VAŠ DOM ALI POSLOVNI OBJEKT.

ZAVEZANI SMO VREDNOTAM

Zanesljivost

Varnost

Partnerstvo

Zaupanje

O NAS

Podjetje MSI Projekti d.o.o. je hitro rastoče podjetje in eno izmed evropskih podjetij, ki ponuja popolne rešitve na področju inženirstva, svetovanja in prodaje.

 

PRIDOBITE POPOLNOMA BREZPLAČNO IN NEOBVEZUJOČO PONUDBO Z IZPOLNITVIJO SPODNJEGA OBRAZCA:

Telefon

+38651222109

  Email

  info@msiprojekti.com

  Modeli pergol

   

  Najboljši pergolni sistem. Najbolj inovativne rešitve, vrhunska funkcionalnost, edinstven dizajn.

  – enojna pergola

  WIN CLIMATIC je najbolj inovativna, popolnoma avtomatizirana pergola za terase iz najlažjega aluminija in nerjavečega jekla. Streha pergole je sestavljena iz lamel, ki se vrtijo od 0 do 135 stopinj in nadzorujejo stopnjo prodora sončnih žarkov ter ščitijo pred prekomerno sončno svetlobo in padavinami. Najsodobnejše in inovativne rešitve za sodobne in zahtevne zunanje prostore – popolne tako za stanovanjsko kot poslovno uporabo.

  – dvojna pergola

  WIN CLIMATIC dvojna pergola brez srednjega nosilca. Profili za pergole so izdelani iz lahkega, najkakovostnejšega aluminija, kar nam je v kombinaciji z debelimi, močnimi stenami in dodatno ojačanimi komorami in rebri omogočilo izdelavo neprekosljive, največje dvojne pergole brez nosilnega stebra, ki je na voljo na trgu.

  – enovrstna večmodulna pergola

  WIN CLIMATIC enovrstna večmodulna pergola omogoča povezovanje več modulov v eno vrsto in upravljanje celotne konstrukcije s pametnim telefonom ali tablico s katere koli lokacije na svetu.

  – dvovrstna večmodulna pergola

  WIN CLIMATIC dvovrstna večmodulna pergola ponuja možnost kombiniranja več modulov pergole, kar omogoča ustvarjanje neomejenega prostora za streho.

  Primeri naših bioklimatskih pergol